Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 trädde en ny EU-förordning i kraft GDPR (general data protection regulation) som ersätter PUL (Personuppgiftslagen) allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 2016/679.

Självklart hanterar vi dina uppgifter efter den nya lagen och är måna om att du känner dig trygg i vår hantering och behandling av dina personuppgifter. 

 

Varför lagrar vi dina uppgifter?

  • För att kunna utföra en leverans till dig
  • För identifikation och ålderskontroll
  • Hantering av betalning
  • Hantering av reklamationer och garantier
  • Försäkra oss om att lagkrav efterlevs, exempelvis bokföringslagen
  • Marknadsföring
  • Förbättra vårt butikserbjudande till dig

 

Det vi samlar in är:

  • Namn
  • Personnummer
  • Kontaktuppgifter som tex adress, e-post och telefon
  • Betalningshistorik
  • Betalningsinformation
  • Köpinformation tex vilken vara som köpts och vart den levereras.
  • Cookies - läs mer längre ner

 

Dina Rättigheter:
Om du har ett konto eller har skrivit några recensioner på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhets ändamål.

 

Lagringstid:
Vi har redovisningskrav som gör att vi behöver hålla en del av din information i upp till 7 år, därefter raderas den. Information som vi använder för nyhetsbrevsutskick eller marknadsföring behålls fram tills den tidpunk du själv väljer att avprenumerera.

 

Andra parter som samlar in dina uppgifter
När det är nödvändigt och för att vi ska kunna erbjuda våra onlinetjänster delar vi dina uppgifter med företag som blir personuppgiftsbiträden för oss.

Uppgifterna delas endast för ändamål som är förenliga med informationen för att exempelvis uppfylla köpeavtalet eller för att kunna erbjuda anpassade erbjudanden. Dessa företag hjälper oss med till exempel

Följer du, eller interagerar med ekobarn på någon av våra sidor inom sociala medie som instagram eller facebook så omfattas du även av dessa företags personuppgiftshantering med sekretess.

  • Klarna kommer att samla personuppgifter om dig i samband med betalning. Klarna är således personuppgiftsansvarig för sådana personuppgifter enligt   Klarnas villkor
  • Transportbolag (postnord, dhl,
  • Marknadsföring (facebook, instagram, google analytics, get a newsletter mm
  • IT-tjänster (företag som sköter våra system, e-handelsplattformen)

 

Nyhetsbrev/Telefon
Vi använder nyhetsbrev och mobil kommunikation för att kommunicera med dig som kund. Genom att ge samtyckt till att dina personuppgifter används för ändamålet får du som kund ta del av nyheter, vip-reor, inspirerande reportage mm.

Du kan alltid avregistrera dig på vår hemsida genom att gå in på nyhetsbrev menyn längst ner på hemsidan.

 

Om Cookies
Vi använder så kallade "cookies" för att få en bra funktionalitet i vår internetbutik. Vi samlar inte in någon personlig information om dig som besökare. Istället används cookies för att hålla koll på din varukorg samt komma ihåg de val och inställningar du gjort i butiken. Om cookies är inaktiverade kommer sidan inte fungera som den ska och du kommer ej kunna handla.

 

Hur aktiverar jag cookies?
Leta under "inställningar" alternativt "säkerhetsinställningar" i din webbläsare. Det ser olika ut i olika system.

 

Om Webbplatsen
Den här webbplatsen följer de riktlinjer och den standard som W3C fastställt. HTML 5 används för att strukturera innehållet och CSS används för att hantera utseende. Vi använder Javascript för olika funktioner som gör det enklare att handla. Tyvärr följer inte alla webbläsare standarden fullt ut varför webbplatsen trots det kan se annorlunda ut i vissa äldre webbläsare. Webbplatsen visas bäst i en modern webbläsare som stöder CSS och Javascript, exempelvis senare version av,

  • Google Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari

Skärmupplösning 
Webbplatsen är byggd med "responsiv design" och fungerar bra oavsett enhet.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglish

Produkter
Övrigt