Joha

Joha är en av de största tillverkarna av ull- och bomullsunderkläder och sömnkläder för spädbarn och barn i Skandinavien. Företaget grundades 1963.

Än idag är Johas fokus exakt detsamma som för 50 år sedan: kompromisslös kvalitet, finaste ull, bra passform och bra design. Joha var det första företaget som skapade ullunderkläder för barn och har varit ledande på den europeiska marknaden under de senaste 35 åren.

Varumärket Joha säljs i storlek 40-150 i nästan 900 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland, Belgien, Holland, England, Ryssland och Japan.

Ull har en fantastisk förmåga att absorbera fukt och håller ditt barn torrt och skyddar hälsan och välbefinnandet för de små.

Med sina isolerande egenskaper reglerar ull naturligt kroppstemperaturen - varmt och varmt när det är kallt och svalnar på kroppen när det är varmt. Perfekt för både vinter och sommar.

Ull absorberar kroppens svettade fukt och kan absorbera upp till 40% av sin egen vikt. Bomull absorberar i jämförelse bara 8%. Dessutom är ullen skonsam mot huden och för mycket känslig hud har vi utvecklat en speciell ullkvalitet med bomullsfoder.

Joha prioriterar miljöansvariga produktionsmetoder och var en av de första danska företag som godkänts för att använda EU-MILJÖMÄRKET.

Användningen av EU ECOLABEL-certifikatet är endast tillåtet för företag som kan dokumentera att deras produkter tillverkas i enlighet med EU: s strikta miljöstandarder. Dessutom erkänner och certifierar det internationella Woolmark alla Johas ullprodukter.

Woolmark är ett av de mest kända textilcertifikaten i världen. Produkter med denna etikett testas för att uppfylla de strikta kraven från The Woolmark Company. Det betyder att du garanteras bästa kvalitet och renaste ull.

Senast fick Joha certifikatet "Animal Welfare".

Storlekar

Färg

Underkategori

Cerifiering

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglish

Produkter
Övrigt