Mrs Mighetto

Story By Malin & Anna:

"Vi är ett svenskt varumärke som grundades år 2014 och är baserat i Stockholm. Vi producerar främst tryck / affischer,
men vi utvecklar också bakgrundsbilder, interiörtillbehör och andra dekorativa föremål för spädbarnsskolor och barnrum.

Det var helt plötsligt kärlek. Sånt är livet. Eller, som Anna sa: "Detta måste ses av världen." Sagt och gjort, mer vatten blandades med färg, idéer blev verklighet, provning gick in i skarpa utskrifter, illustrationer blev inramade målningar,
våra älskade karaktärer namngavs för sina magiska personligheter, blev handling och så vidare.

Vår första samling, Superheroes, lanserades i oktober 2014, med dimensioner 50x70cm och 30x40cm, såldes på mindre än två veckor. Nu, vår samling av produkter är såld i mer än 20 länder, i cirka 150 butiker. Vi är noga selektiva och prioriterar kvalitet före kvantitet. Våra affischsamlingar är begränsade utgåvor och när de säljs ut skriver vi inte om.
De prints är normalt tillgängliga på marknaden för en period från 4 till 7 månader. Vår ambition är att släppa ut två tryckkollektioner varje år.

Fru Mighettos produkter är våra älskade karaktärer, var och en med sin egen namn och den magiska personligheten. Produkterna är gjorda av originalfärger i vattenfärg och har beskrivits som produkter fyllda med fantasi, historia och mysterium som passar både barn och deras föräldrar."

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglish

Produkter
Övrigt