Vilac

Den legendariska franska leksakerna från VILAC har tillverksats sedan 1911. De är kända för sina klassiska mönster i högkvalitativa material och deras professionella hantverk. Träleksaker målade i ljusa, högglansiga färger som är lika snygga på hyllan som de är roliga i lekrummet.

En betydande del av produktionen sker fortfarande i Jura-bergen i norra Frankrike. VILAC: s eget team av designers överraskar oss ständigt med fantastiska, nya produkter, men företaget samarbetar också med konstnärer och designers från hela världen. De licensierade produkterna är extremt populära och ger begåvade artister en möjlighet att nå en ny publik.

Eftersom vi inte längre har råd att ignorera de miljöutmaningar vi står inför har VILAC åtagit sig att försvara vår planet.

VILAC: s träleksaker kommer från hållbart förvaltade skogar, där biologisk mångfald respekteras. De använder inhemskt trä i regionen och återplanterar kontinuerligt. VILAC strävar efter att utesluta plast, utom när det är nödvändigt av säkerhetsskäl. Detta gäller även förpackningar. VILAC har redan slutat använda plastfönster på sina franska producerade kartonger och politiken kommer snart att utvidgas till att omfatta produktion utomlands.

Det finns fortfarande mycket att göra, men aktiva beslut och konkreta förändringar gör skillnad. Vi har bara en planet

Cerifiering

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglish

Produkter
Övrigt